NL  |  ENG

Over Ons

Onze kwaliteitsdoelstellingen zijn gericht op het leveren en plaatsen van innovatief maatwerk en een snelle, flexibele, efficiënte maar vooral zorgvuldige dienstverlening naar onze opdrachtgevers, waarbij wij samen met u, binnen de financiële bandbreedte, zoeken naar een optimaal eindresultaat. Een klantgerichte, intensieve en open communicatie, de garantie van hoogwaardige producten en wederzijds vertrouwen zijn de bouwstenen van onze kwaliteit.

 

De eigenaar van het bedrijf, Paul Tinnemans, is de eerste vijf jaren van zijn loopbaan werkzaam geweest als binnenhuisarchitect bij een moderne woninginrichter in Eindhoven. Daarna gekozen voor het medische vlak bij een bedrijf waar hij 8 jaar lang het aanspreekpunt voor klanten is geweest op dit gebied. In 2003 besloot hij zelfstandig te worden om zijn eigen ideeën en kennis de vrije ruimte te geven en de medische wereld te gaan voorzien van interieuroplossingen van zeer hoogstaande kwaliteit en flexibiliteit. In het bedrijfspand aan de Belleweg 9 te Someren worden inrichtingen voor diverse doeleinden vervaardigd en vervolgens verspreid door heel Nederland en daarbuiten.

Producten

Röntgenbescherming
Ziekenhuis inrichtingen
Tandartspraktijk inrichtingen
Medische trailers
Balies en werkplekken
Röntgenglas
HI-MACS Natural Acrylic Stone

Referenties

"Onze klanten de juiste oplossing bieden, dat is het uitgangspunt van Siemens Healthcare.
Als het gaat om röntgenbescherming, het indelen van ruimtes, medische kastsystemen, werkbladen, etc., werk ik daarom al jaren samen met Tinnemans Medical Design.
Een bedrijf dat meedenkt en garant staat voor kwaliteit en flexibiliteit, iets wat onze klanten ook ervaren, en daar gaat het om.
"

Eric Spijker, Senior projectleider.

 

"Thank you for your contribution to our good work and for being such a good distribution partner for SCHOTT - Radiation Shielding Glass.
It is a pleasure to work with you.
We're looking forward to continuation and development of our business relations.
"

Matthias Anton, Product Manager Radiation shielding glass

 

"Een bedrijf dat doet wat het beloofd, er wordt meegedacht vanaf de eerste vraag tot aan de overdracht.
Wij als interieur en afbouwbedrijf werken graag samen met Tinnemans Medical Design, omdat hun manier van werken, goed bij de onze past.
Het persoonlijke gesprek, waaruit Tinnemans de informatie weet te halen om tot een mooi voorstel ontwerp te komen.
Van daaruit, wordt in goed overleg, naar wens van de klant, het idee gerealiseerd tot werkelijkheid.
Met een fijne uitvoeringsploeg die duidelijk een stuk vakmanschap in huis hebben op de werkvloer, voor de plaatsing van het geheel.
Wij hopen nog lang samen te werken.
"

Raymond en Josje Onderwater, Eigenaren.

 

"Seit Unternehmungsgrüdung arbeiten wir im bereich Strahlenschutz bauteilen mit Firma Tinnemans Medical Design zusammen. Die familiäre, unkomplizierte art und die exzellente Qualität der produkte, überzeugen uns stets erneut."

Otmar Presser, Geschäftsführer.

 

"Tinnemans Medical Design (TMD) levert uitsluitend vakwerk. Onze samenwerking met Paul Tinnemans kwam rond de eeuwwisseling tot stand en is nog steeds plezierig en vol wederzijds vertrouwen. Paul Tinnemans heeft vaak al "aan een half woord genoeg" om te kunnen bepalen wat wij voor onze klanten willen realiseren. Ook de uitvoering door TMD verloopt altijd plezierig en volgens een strakke planning. Dit laatste is van groot belang voor onze opdrachtgevers zodat men snel van start kan gaan. Ook voor in de toekomst blijft de goede samenwerking wat ons betreft in stand, zoals deze al vijftien jaar lang is geweest."

George van der Meij en Vera Laupman

 

"Voor Lamboo Mobile Medical is Tinnemans Medical design een kwalitatieve interieur partner.
Door de flexibiliteit, kwaliteit en het enthousiaste team van medewerkers is er afgelopen jaren fijn samen gewerkt tussen beide partijen voor onze internationale klanten
"

Joost JR. Lamboo MSc, Directeur

 

"Tinnemans Medical Design is voor ons de ideale partner voor de inrichting en het onderhoud van onze tandartspraktijk. In de loop der jaren hebben wij een plezierige en hechte relatie opgebouwd, waarbij we altijd kunnen rekenen op de expertise van Paul en zijn team. Ze werken volgens duidelijke afspraken, communiceren helder en denken met ons mee. Zo vinden we altijd een geschikte oplossing passend bij het budget en kunnen wij onze patiënten de mondzorg blijven bieden die ze verdienen; persoonlijk, modern en klantgericht."

R.P. Weber, Tandarts

 

Contact

Vult u aub uw gegevens zo nauwkeurig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 
Tinnemans Medical Design BV
Belleweg 9 - 5711 DH Someren (NL)
Tel. +31(0)493 472399
Fax. +31(0)493 473299
 
 
Tinnemans Medical Design bvba
 Gildenstraat 41 - B-2470 - Retie (BE)
 Tel. +32(0)14717919